به گزارش زیپو كالا معاون ترویج و آموزش كشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج كشاورزی اظهار داشت: در ابتدای انقلاب فقط ۲۶ میلیون تن تولیدات كشاورزی داشتیم كه هم اكنون این عدد به بیشتر از ۲۶۰ میلیون تن رسیده است.
به گزارش زیپو كالا به نقل از ایسنا، علی اكبر مویدی در بیست و هشتمین دوره معرفی و تجلیل از نمونه های بخش كشاورزی استان قم كه بامداد امروز در سالن همایش های شهرداری قم و با حضور مقامات استانی برگزار شد، اظهار داشت: آنچه در این ۴۰ سال كشور را سرپا نگه داشته، امنیت غذایی است كه بخش بزرگی از آن بر عهده بخش كشاورزی و كشاورزان بوده است.
وی ادامه داد: در ابتدای انقلاب فقط ۲۶ میلیون تن تولیدات كشاورزی داشتیم كه هم اكنون این عدد به بیشتر از ۲۶۰ میلیون تن رسیده است، بخش مهمی از این اتفاق بر مبنای كشاورزی دانش بنیان بوده كه بر مبنای نظام تحقیقات، نظام نوآوری و نظام دانش و اطلاعات پایه ریزی شده است، اگر تولید بسیار خوبی در محصولات زراعی، باغی، دامی و محصولات كشاورزی شاهد می باشیم، به علت اتفاق خوبی است كه بین حوزه های تحقیقاتی، آموزشی، ترویجی و اجرایی افتاده است.
معاون ترویج و آموزش كشاورزی خاطرنشان كرد: كشاورزان ما اطلاعات به روز و خوبی دارند كه این اطلاعات به تولید و تجاری سازی منجر كرده اند، این اتفاق نمی افتاد مگر اینكه كشاورز را بر اساس كشاورزی دانش بنیان قرار بدهند، اگر در محصولی مانند گندم كه یكی از محصولات راهبردی به حساب می آید، به عملكرد بالای ۱۲ هزار تن در هكتار می رسیم به علت اطلاعات و تلاش كشاورزان است.
وی اظهار نمود: كشاورزی در تمام این سال ها از نظر منابع خاك و آب با مشكلاتی مواجه بوده اما همچنان محكم در جای خود ایستاده و به كار خود ادامه می دهد و به امنیت غذایی كشور كمك می نماید، ما در خیلی از محصولات مانند گندم و شكر یا به خودكفایی رسیده ایم و یا به خودكفایی نزدیك هستیم، می توان از كشاورزی این انتظار را داشت كه روز به روز وضعیت بهتری داشته باشد.
بهمن
24