به گزارش زیپو كالا كرمانشاه رئیس سازمان برنامه و بودجه كشور از پروژه تصفیه خانه آب آشامیدنی شهر كرمانشاه بازدید و در جریان روند راه اندازی این پروژه قرار گرفت.
محمد باقر نوبخت در این بازدید با تاکید بر لزوم راه اندازی این پروژه اظهار داشت: برای افتتاح هرچه زودتر این پروژه از نظر مالی آنرا حمایت می نماییم.
وی به جلسه هفته آتی خود با فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) اشاره نمود و اضافه کرد: در این نشست مباحث مربوط به این پروژه هم طرح و پیگیری خواهد شد.
بهرام درویشی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کرمانشاه هم در این بازدید با اشاره به پیشرفت ۹۰ درصدی ابنیه تصفیه خانه کرمانشاه اظهار داشت: این پروژه الان آماده افتتاح اضطراری است.
وی با اشاره به اینکه در مرحله خرید برخی تجهیزات مورد نیاز این پروژه هستیم، اظهار داشت: قرارداد خرید بعضی از این تجهیزات بسته شده و اگر بتوانیم چهار قلم از این تجهیزات را همچون پمپ های دمنده و کلرزنی را تا دو ماه آینده خریداری نماییم، امکان بهره برداری اضطراری پروژه تا دهه فجر سال جاری میسر می شود.
وی اضافه کرد: اعتبار لازم برای خرید این تجهیزات ۱۳۰ میلیارد تومان است، در صورتی که اعتبار مصوب سال جاری پروژه ۲۳ میلیارد تومان است که آنرا هم برای خرید تجهیزات از قبل هزینه کرده ایم.
درویشی با اشاره به اینکه شروع خط تصفیه خانه کرمانشاه از سد گاوشان است، اظهار داشت: این تصفیه خانه در افق ۱۴۱۵ قادر به تصفیه سالانه ۶۳ میلیون مترمکعب آب خواهد بود.
۵۰ میلیارد تومان باشد ۴ تصفیه خانه را تا آخر این دولت افتتاح می کنیم
علیرضا کاکاوند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه هم در این بازدید با اشاره به مشکلات مختلف تأمین آب در کرمانشاه، اظهار داشت: متاسفانه در کنار ظرفیت پایین مخازن تأمین آب، پرت و هدررفت آب به علت فرسودگی شبکه بالا است.
وی اضافه کرد: ۱۷۰۰ کیلومتر شبکه آب داریم که ۴۵ درصد آن باید بازسازی شود و این درحالی است که سال قبل ۵۰۰ میلیون تومان و سال جاری یک میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته که کفاف حل مشکلات یک کوچه را هم نمی دهد.
کاکاوند به مشکلات فاضلاب کرمانشاه هم اشاره نمود و اضافه کرد: هم اکنون عمده فاضلاب شهر کرمانشاه وارد قره سو و آبشوران می شود که نارضایتی هایی را به دنبال داشته است.
وی اضافه کرد: اگر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار باشد می توانیم ۱۹ نقطه انفصال را به هم وصل کرده و با راه اندازی دو ایستگاه پمپاژ حداقل فاضلاب را از شهر کرمانشاه بیرون برده و کمی از نارضایتی مردم کم نماییم.
کاکاوند تصریح کرد: رفع کامل مشکل شبکه فاضلاب کرمانشاه ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد.
این مسئول اضافه کرد: همینطور اگر ۵۰ میلیارد تومان اعتبار در اختیار داشته باشیم می توانیم چهار تصفیه خانه هرسین، جوانرود، تازه آب و روانسر را به بهره برداری برسانیم.
مهر
3