به گزارش زیپو کالا، گلستان رئیس جهاددانشگاهی گلستان لازمه پیشرفت و توسعه را در وحدت و اتحاد دانست و اظهار داشت: جشنواره رسانه ای تقریب مذاهب اسلامی اقدامی وحدت بخش است.
ابراهیم شهبازی امروز یکشنبه ۱۱ دی در جشنواره ملی رسانه ای تقریب مذاهب اسلامی اظهار نمود: وحدت عامل توسعه است و از طرفی دیگر توسعه هم عامل وحدت است در واقع این دو لازم و ملزوم یکدیگر هستند.
وی به جشنواره ملی رسانه ای تقریب مذاهب اسلامی اشاره نمود و اضافه کرد: امیدوارم جشنواره رسانه ای تقریب مذاهب اسلامی مقدمه ای برای اجرای سایر اقدامات در حوزه تقریب و وحدت باشد چونکه وحدت لازمه توسعه و پیشرفت است.
رئیس جهاددانشگاهی گلستان با اشاره به اینکه در یک سال و نیم گذشته با اهتمام ویژه استاندار گلستان مفاهیم و گفتمان توسعه را در استان به راه انداختیم، بیان نمود: هدف نهایی استاندار گلستان هم رسیدن درآمد سرانه خانوار به میانگین کشوری است چونکه هم اکنون درآمد سرانه خانوار در استان نصف میانگین کشوری است و این وضعیت باید تغییر یابد.
شهبازی با اشاره به اینکه همه اتفاقات شامل فرهنگی و اقتصادی برای رسیدن به وحدت و توسعه است، خاطرنشان کرد: در برنامه هفتم توسعه پنج حوزه به صورت ویژه در دستور کار ما قرار گرفت که یکی از حوزه ها فرهنگی است و هدف نهایی ما در این عرصه، تربیتِ جوانِ مومنِ انقلابی است.
وی ضمن اشاره به این که هنوز گفتمان انقلاب اسلامی به نحو شایسته در دانشگاه ها جا نیفتاده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه این مهم در دانشگاه ها مغفول مانده است، یکی از برنامه ریزی های ما اینست که حداقل ۵۰ درصد از دانشجویان استان گلستان تحت پوشش فعالیتهای جهاددانشگاهی قرار بگیرند.
رئیس جهاددانشگاهی گلستان با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی می خواهد در حوزه آموزش و کارآفرینی یک درصد جمعیت استان گلستان را زیر پوشش قرار دهد، خاطرنشان کرد: هم اکنون سالانه چهار هزار نفر از مردم گلستان در دوره های آموزش کوتاه مدت و بلندمدت جهاددانشگاهی آموزش می بینند که با تحقق هدف یک درصد این میزان به ۲۰ هزار نفر خواهد رسید.
شهبازی در ادامه به ظرفیت های بی شمار گلستان در حوزه های مختلف اشاره نمود و توضیح داد: اسب یکی از گنجینه هایی است که در استان گلستان مغفول مانده است حال آنکه می تواند عامل توسعه باشد، در پروژه اصلاح ژنتیک اسب اصیل ترکمن هدف نهایی افزایش سطح رفاه مردم گلستان و هدف عینی ما ارزآوری پنج میلیون دلاری است.
وی با اشاره به اینکه حجم تجارت اسب در دنیا ۳۰۰ میلیارد دلار است، اظهار داشت: سهم ما از این ۳۰۰ میلیارد دلار حدودا هیچ است، اسب گنجینه ای است که در استان مانده و مغفول مانده است.
رئیس جهاددانشگاهی گلستان با اشاره به اینکه حوزه دیگری که جهاددانشگاهی به آن ورود کرده سلامت است، تصریح کرد: انواع سرطان در گلستان بیداد می کند و یکی از سرطان هایی که رشد قابل توجهی دارد سرطان پستان است در همین راستا جهاددانشگاهی گلستان با راه اندازی مرکز غربالگری سرطان پستان در راه آگاهی بخشی، پیشگیری، تشخیص، غربالگری و درمان سرطان پستان گام برداشته است.
شهبازی با اشاره به اینکه زنگ خطر شیوع سرطان پستان در گلستان به صدا در آمده است، تصریح کرد: سرطان پستان صدمه ها و تبعات اجتماعی خطرناکی دارد و جهاددانشگاهی با راه اندازی مرکز غرالگری سرطان پستان پیش از آنکه شیوع بیماری فزاینده و به مرحله غیرقابل درمان برسد برای شناسایی، پیشگیری و درمان اقدام می کند.
وی با اشاره به اینکه گیاهان دارویی از دیگر مزیت های استان گلستان است که مغفول مانده است، بیان نمود: جهاددانشگاهی گلستان مبادرت به راه اندازی اولین دهکده گیاهان دارویی گلستان در شهرستان گالیکش کرده تا مطابق برنامه ریزی انجام شده سالانه ۴۸۰ هکتار گیاه دارویی در گلستان کشت شود، با کشت گیاهان دارویی درآمد کشاورزان، یک و نیم تا دو برابر افزایش خواهد یافت.
رئیس جهاددانشگاهی گلستان اظهار داشت: دهکده گیاهان دارویی گلستان در زمینی به مساحت ۹ هکتار زمین راه اندازی شده که عملیات عمرانی آن از سال ۱۴۰۰ شروع شده و در پنج سال آینده به بهره برداری کامل می رسد.