زیپو کالا: مدیران تجاری انگلیس در پی برنامه دولت برای کاهش بسته حمایتی مربوط به هزینه های انرژی از آوریل، از این واهمه دارند که هزاران شرکت کوچک در این کشور گرفتار فروپاشی شوند.
به گزارش زیپو کالا به نقل از ایسنا، جیمز کارتلیج، وزیر خزانه داری انگلیس روز دوشنبه اعلام نمود برنامه جدید برای کسب وکارها حداکثر ۵.۵ میلیارد پوند (۶.۷ میلیارد دلار) برای یک سال هزینه خواهد داشت که به میزان شایان توجهی کمتر از ۱۸ میلیارد پوندی خواهد بود که در شش ماه گذشته هزینه شده است.
مارتین مک تاگ، رییس ملی فدراسیون کسب و کارهای کوچک با اشاره به هزینه های بالا عمده فروشی که ناشی از حمله نظامی روسیه به اوکراین بوده است، اظهار داشت: این بسته بسیار کوچک تر، شرکت های کوچک را بی دفاع و لطمه پذیر می کند. وی اظهار داشت: این یک ناامیدی عظیم است. رها کردن این همه شرکت، وقتی دولت این همه پول برای سپری کردن زمستان هزینه کرده است، کاملا دیوانگی بنظر می رسد.
وی اظهار داشت: اگر شرکت های کوچک با افزایش بزرگ هزینه های انرژی روبرو شوند، از هر چهار شرکت کوچک، یکی برای دوام آوردن به مشکل برخواهد خورد. در کسب و کارهای کوچک ۱۶ میلیون نفر مشغول به کار هستند و بدین سبب موج ورشکستگی آنها، تبعات عظیمی برای اقتصاد انگلیس خواهد داشت.
گرانت شاپس، وزیر کسب وکار انگلیس در پاسخ به سوال رادیو ال بی سی که آیا برخی از شرکتها در نتیجه برنامه جدید دولت ورشکسته خواهند شد، اظهار داشت: امیدوار هستم که چنین اتفاقی نیافتد.
طیب امجد، موسس یک کافه در شهر منچستر در این زمینه اظهار داشت: انتظار دارم قبض های نیروی که پرداخت می کنم، به میزان ۱۵۰ هزار پوند افزایش پیدا کنند. حمایت مالیات دهنده تغییر یافته، بخش ناچیزی از هزینه های انرژی را کفاف می دهد.
برای شرکت زنجیره ای لایت سینما که ۱۲ سالن را در انگلیس اداره می کند، افزایش هزینه های انرژی در ۱۲ ماه گذشته، هزینه انرژی این شرکت را از یک میلیون، به سه میلیون پوند در سال افزایش داده است. کیت پولینگر، موسس این شرکت اظهار داشت: این هزینه ها می تواند این شرکت از وضعیت سودآور به غیرسودآور تبدیل کند.
بحران هزینه زندگی به مفهوم آنست که این شرکت نمی تواند همه این هزینه را به دوش مصرف کنندگان منتقل کند. قرارداد انرژی لایت سینما در اکتبر تمام می شود و این شرکت با نوسان نرخ بازار برای انرژی روبرو خواهد بود.
بر اساس گزارش بلومبرگ، تولیدکنندگان در مقابل این تغییرات لطمه پذیرتر هستند. شرکت کوال پلاست قسمتی از زنجیره تامین خودروسازی است که مشتریانش، برندهای خودروسازی بزرگی نظیر رولزرویس، جگوار لند روور و بنتلی هستند. دیوید کارو، کوال پلاست را به مدت ۴۶ سال اداره کرده است اما چند ماه گذشته، دشوارترین دوره برای او بوده است. طی ۱۲ ماه گذشته، هزینه انرژی این شرکت، ۴۵۴ درصد بالا رفته و به ۱۰ هزار پوند در ماه رسیده است. کاروی ۷۲ ساله می گوید وضعیتش بین سر به سر شدن هزینه ها و ضررده شدن، تلو تلو می خورد.